2011. október 9., vasárnap

V. Soproni Fotópályázat díjazott fotói (válogatás saját videóval)

A Soproni Fotóklub Egyesület tagjai köszönetüket fejezik ki mindazoknak, akik a nyár utolsó hétvégéjét a kultúrának szentelték, és eljöttek megtekinteni a 9-ik szabadtéri kiállításunkat.


A tárlatot ismét több ezren nézték végig, és a média is képviseltette magát, amit ezúton is köszönünk nekik. A pályázóknak, és főként a díjazottaknak gratulálunk. Akinek felkeltettük érdeklődését a fotózás iránt, azt szeretettel várjuk a klub foglalkozásaira midnen csütörtökön a Liszt Ferenc kultúrális Központban 16-19 óra közt.


A fotópályázat elfogadott, és díjazott képei megtekinthetőek lesznek a hét végétől a LISZTben, az aulában a következő hetekben.


Mindenkit várunk vissza szeretettel a többi rendezvényükre, és a jövő évi kiállitásunkra is, ahol sok újdonsággal, meglepetéssel fogunk szolgálni!


Az ötödik soproni fotópályázat díjazottjai 2011-ben:


Hajtó György, Hillebrand Adrienn, Zeberer Zsolt, Major Áron, Tóth Dorottya, Horváth László Gábor, Nagy Zoltán, Csepreghy András, Kőrös Péter, Zarándi Bence, Fehér Balázs, Tömördy Szabolcs, Bencsik Péter, Steiger Ákos, Varga Nóra, Böröcz Tamás, Nagy Bertold,


Rámháp Balázs, Gosztonyi Lívia, Nagy Attila, Mentzel István, Pénzel Péter, Pete Balázs, Varga Nóra, Tóth Csaba, Horváth Réka, Hujber Melinda, Kotsmár Zoltán, Kurucz Ádám, Galgóczi Arnold, Sinkovits Mónika.


Forrás:


http://sopronifotoklub.hu/a-fotopalyazat-kepei-a-lisztben.html


A videó itt megtekinthető:


http://www.youtube.com/watch?v=x9F2Medze8c&feature=channel_video_title


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése