2015. szeptember 20., vasárnap

Az egykori Egyiptom és a mai Európa párhuzamáról

Sokat olvasni mostanában olyan véleményeket, hogy Európa az egykori Egyiptom sorsára fog jutni, ahol régen keresztény lakosság élt, majd az arabok meghódították, és az ország teljesen eliszlámosodott.
Én azért nem vagyok ennyire borúlátó ebben az ügyben, mert van egy lényeges különbség az egykori Egyiptom és a mai Európa viszonyai között. Az akkori Egyiptomban a keresztény lakosság és a muszlim hódítók azonos technikai színvonalon álltak, a keresztényeknek is és a muszlimoknak is csak kardjuk és lándzsájuk volt. Így a muszlim túlerő, amely főként az emberanyag mennyiségében öltött testet értelemszerűen győzedelmeskedni tudott.
A mai Európa viszont bár lakosságának életereje és lakosainak száma vészesen fogy, technikai színvonalában, tagjainak szakértelmében még mindig sokszorosan felülmúlja azt a túlnyomórészben írástudatlan muszlim tömeget, amely ideáramlik, és akik a nyugati technikai eszközöket nem tudják használni, és többségükben nem is akarják megtanulni használni.
Ennek következtében ha Európa vezetőiben meg lenne az akarat, akkor akár most is gond nélkül visszaküldhetnék a muszlimokat hazájukba, mert az ehhez szükséges technikai fölény az Európaiak kezében van, és talán nem is olyan nagy baj, hogy most éri ez a sokk Európát, nem pedig akkor, amikor az Európát emésztő demográfiai válság már annyira lecsökkentette az Európai őshonos fehérek létszámát, hogy tényleg nincs mit tenni, mert most Európa még észbe kaphat, és talpra állhat. Elűzheti az ellene dolgozó kulturális marxista vezetést az európai kormányból, ha pedig azokat sikerül lecserélni és előzni, és egy életképes gazdasági és társadalmi rendszert kiépíteni Európában, akkor a muszlimokat még könnyűszerrel kiebrudalhatjuk Európából az Európaiak technikai fölényének köszönhetően. A kulturális marxisták talán éppen azzal fogják elveszteni a játszmát, hogy türelmetlenek. Nem tudják megvárni, míg az Európai demográfiai válság annyira legyengíti Európát, hogy tényleg ne legyen visszaút, hanem azonnali és forradalmi győzelmet akarnak aratni. Ez Európa nagy reménysége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése