2016. november 8., kedd

Hát a Jobbik ezt keményen elintézte!

Hát a Jobbik ezt keményen elintézte. Kitalálta ezt a letelepedési kötvényről szóló maszlagot. Csak, hogy legyen mivel megkülönböztetni magát a Fidesztől, és a nagyobb hazafiság látszatába burkolózni, hogy ne kelljen megszavaznia a betelepítési kvóta elleni alkotmánymódosítást, és így sikeresen benyalhasson ismét muszlim testvéreinek.

Mert hát a letelepedési kötvény az egyáltalán nem arról szól, hogy a kormány tömegesen akarna gazdag iszlamista terrorista egyéneket letelepíteni az országban, hiszen amiért fizetni kell azt eleve nem is igényelik tömegesen. A letelepedési kötvény egyszerűen a külföldiek magyarországi letelepedésének egyéni elbírálásáról szól, amibe bármilyen etnikumú, vagy vallású külföldi bele tartozhat.

Ezt pedig nem értem, hogy miért kellene megtiltani, mert akkor egy német, vagy egy lengyel gazdag ember se telepedjen le itt, ha Magyarország iránt elkötelezettséget érez, és hasznára válhat az országnak. Ezt a maszlagot csak az agyamputált prolik veszik be a miskolci meg a káposztás megyeri panelvilágban, akik közül a Jobbik szavazói túlnyomórészt kikerülnek, és ezt már semmi nem mossa le a Jobbikról, hogy nyilvánvalóan a iszlám érdekeit és a baloldali kulturális marxizmus érdekeit képviseli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése