2016. szeptember 11., vasárnap

Íme, hogy milyen könnyen cáfolhatóak a baloldal frázisai!

Az alább belinkelt írással kapcsolatban lennének a következő megjegyzéseim, ahol a szerző azt taglalja, hogy a romániai magyarok nem magyarok, hanem románok, mert a román államnak fizetik az adót, és minden tevékenységük Romániához köti őket, ennek folytán pedig ne szavazzanak Magyarországon, mert ők románok. Ekkora baromságot! Akkor, ha tegyük fel az írás szerzőjének életútja valami miatt úgy alakult volna, hogy Szegedhez köti az élet: hivatás, család stb. Szegedet pedig maholnap elfoglalnák a románok, akkor ő sem magyar lenne, hanem román gondolom. Nem kételkedem benne, hogy igaza van a szerzőnek, ha ő mondja, csak annyit jegyeznék meg, hogy akkor Gyurcsányra sem szavazhatna!
Leírom részletesebben. Én nem hibáztatom a határon túli magyarokat, hogy nem a magyar államnak fizetik az adót, mert ők nem tehetnek róla, hogy a Román államnak kénytelenek fizetni az adót, mert nem tehetnek róla, hogy a területet ahol élnek elcsatolták Magyarországtól, azt meg nem kívánhatom tőlük, hogy költözzenek ide a szülőhelyükről csak azért, hogy engem támogassanak az adójukkal. Mint ahogy az írás szerzője sem tehetne róla, ha az ország valamelyik szélén élne, és Románia Ausztria, vagy valamelyik más szomszédos állam elfoglalná a területet ahol él. Ennek ellenére az elvtársai ezután rá mondogatnák, hogy nem magyar, és nem szavazhat itt, mert Romániában fizeti az adót, amit nem tudom, hogy mennyire venne jó néven az elvtársaitól, mint meggyőződéses baloldali, de abban biztos vagyok, hogy miután az elvtársai kinyilvánították róla, hogy nem magyar és nem szavazhat Magyarországon egyáltalán, Gyurcsányra sem szavazhatna többet. Remélem értik, hogy miről beszélek a kedves baloldali Urak és Hölgyek!


https://www.facebook.com/774304119250615/photos/a.774313329249694.1073741828.774304119250615/1379788435368844/?type=3&theater

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése