2015. június 8., hétfő

Egy érdekesség, hogy hogyan akarja elhülyíteni a baloldal az embereket

Meg nem tudom állni, hogy ne kommentáljam egy nemrég itt a Facebook-on talált csoport ténykedését, amelynek az a neve, hogy "A média legnagyobb hazugságai" és itt látható a csoport Facebook címe: https://www.facebook.com/groups/165405783546504/?pnref=lhc
Ha tüzetesen megvizsgáljuk a csoport által megosztott dolgokat, akkor azt láthatjuk, hogy többek között arra buzdítanak, hogy engedjük be Magyarországra és Európába a bevándorlókat, és hogy miért erkölcsi kötelességünk nekünk beengedni őket azt szerintük a média elhallgatja előlünk ha jól értelmezem őket.
Az első kérdésem az lenne a csoport tagjaihoz, hogy miért hallgatja el ezt a média? Lehet, hogy ők nem néznek televíziót, nem olvasnak újságot, nem böngészik az internetet, és úgy látják, hogy ezt a média elhallgatja előlünk, én viszont minden nap megcselekszem mindezt, és úgy látom, hogy a média túlnyomó többsége a televíziótól az újságokig mindennap azt harsogja, hogy be kell engednünk a bevándorlókat.
A második kérdésem azzal kapcsolatos lenne, hogy tisztában vagyok azzal, hogy ezt a gondolatot, hogy a média elhülyíti az embereket általában a jobboldalhoz kötik, mert régebben itt Magyarországon erős baloldali médiafölény volt, és a jobboldal lépten-nyomon azt hangoztatta, hogy a baloldali média félretájékoztatja az embereket, ma már ezt nem hangoztatják olyan gyakran, mert már jobboldali média is van, de túlnyomórészt még manapság is a jobboldalhoz kötik az ilyen megszólalásokat.
Tehát az lenne a második kérdésem, hogy miért kell egy ilyen a köztudatban főként a jobboldalhoz kötődő csoportnévválasztással jobboldali színben feltüntetni egy ilyen dettó baloldali gondolatot, hogy engedjük be a bevándorlókat? Ugyanis demokrácia van, és ebből következően lehet ilyen gondolatokat terjeszteni, de aki ilyen gondolatot terjeszt az vállalja fel nyíltan hogy hova tartozik. Ne akarjon vadliberálisként, lukácsista kulturális marxistaként jobboldali színekben tetszelegni, mert különben arra kell gyanakodnom, hogy ezzel akarják elhülyíteni a jobboldaliként gondolkodókat. Megmondom őszintén ez a gyanúm, és nagyon visszásnak tartom, hogy egy olyan országban élek ahol a baloldal ilyen az interneten szétszórtan jelen lévő zugoldalakkal és zugcsoportokkal akarja elhülyíteni a jobboldaliként gondolkodókat. Ennyit akartam írni erről a csoportról. A csoport oldalán olvasható szemetet kompenzálva Orbán Viktor beszédének egy részlete, amivel tökéletesen egyet értek:

http://szekelyfold.ma/hirek/orban-viktor-nepvandorlas-fenyegeti-europat

Továbbá a bevándorlásról szóló nemzeti konzultáció weboldala, amit minden keresztény embernek ki kell töltenie:

http://nemzetikonzultacio.kormany.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése